Professionals

Interactieve webinar – Beeldschermzorg vaardigheden –
Donderdag 26 november 19.00 – 20.30 uur


Beeldbellen is de tendens sinds de inzet van de coronamaatregelen. Het wordt vaker ingezet als zorgmedium en soms is het de enige vorm van contact met cliënten om zorg te kunnen blijven bieden. Maar beeldschermzorg is een vaardigheid an sich en dat is zeker geen vanzelfsprekendheid!
Daarom is er speciaal voor onze zorgverleners een webinar om op interactieve wijze in gesprek te gaan over de inzet van beeld-/ videobellen en (extra) handvatten te krijgen.
De webinar invulling wordt uitgevoerd door webinar host en operator Jacqueline Erkemeij – Lochtenbergh en zorgcoördinator, Henrike Spoelman. 
Wil jij jouw kennis en vaardigheden vergroten? Meld je dan snel aan!


De Klimkoord Academy is een platform dat in samenwerking met SkillsTown en Satisvact tot stand is gekomen. Hiermee bieden wij jullie de optie als zorgverleners voor een online leerplatform!

* De meest actuele wetenschappelijke artikelen en cursussen
* De meest actuele wetgeving wordt bijgehouden
* Er zijn cursussen waar je SKJ-punten mee kunt verwerven
* Online toegankelijk
* Deskundigheidsbevordering

Het heeft dus vele voordelen om je hiervoor aan te melden als aangesloten zzp’er tegen een gunstig (jaarlijks terugkerend) tarief.

Wil je op de hoogte blijven en blijven ontwikkelen als professional, meld je dan aan voor dit mooie aanbod! Info@klimkoord.nl

Inloggen academie portal